Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

Z LJUBEZNIJO …

Mali učbenik preživetja – Takojšnja pomoč ob žalosti, žalitvah in raznih neprijaznostih

Croos-Müller Claudia 

Prevod: Alenka Novak
Ilustracije: Kai Pannen
Strani: 42
Format: 170 mm x 155 mm
Vezava: Trda vezava
Leto izdaje: 2018
ISBN 978-961-278-376-1
15,00 €

Članska cena: 13,50 € Daj v košarico

Ljubezen – nujno potrebna sestavina življenja

Te nihče ne mara, so vsi neprijazni do tebe, ti je težko pri srcu? Avtorica predstavlja 12 novih preprostih telesnih vaj po metodi »Body2Brain®ccm«, ki ti bodo pomagale k prijaznosti in srčnosti – do sebe in do drugih. Vedno se namreč lahko odločiš za ljubezen!

V knjižici Glavo gor! – prvi iz niza malih učbenikov preživetja, smo vaje zoper stres in slabo voljo delali v družbi dobrodušnega ovna Oskarja. Sledil je priročnik Le pogum!, kjer se je Oskarju pri vajah za pomoč zoper strah, paniko in razbijanje srca pridružila ovca Ema. V tretjem malem učbeniku preživetja Vso srečo! se je črnogledosti, ne­gotovosti, smoli in raznim spodrsljajem postavila v bran tri­članska postava: Emi in Oskarju je priskočil na pomoč Vili, črna ovca. Tokratno ekipo štirih ovčk, ki slovijo po dobri volji, dopolnjuje Manca.

Najprej nas dobrovoljne in ljubeče ovčke popeljejo skozi kratek uvodni del o delovanju človeškega telesa, domovanju čustev in možnostih upravljanja z njimi. Nato pa pokažejo nov ducat preprostih in prijetnih vaj po metodi »Body2Brain®ccm«. Tudi vaje za ljubeč odnos do sebe in do drugih imajo takojšen in dolgotrajen učinek, nas krepijo in delajo privlačne.

Priročna knjižica malega formata je primerna za vse starosti, uporabna tako za posameznike kot za skupine – od šol do domov za ostarele. Ljubeč odnos do življenja je namreč povsod dobrodošel!

O avtorjih

Claudia Croos-Müller (1951), dr. med., je specialistka za nevrologijo, živčne bolezni in psihoterapijo. Dela na kliniki v Rosenheimu in v zasebni ordinaciji. Je tudi certificirana terapevtka (z evropskim certifikatom EMDR) in terapevtka za zdravljenje travmatskih motenj. Na podlagi več kot 30-letnih terapevtskih izkušenj je razvila metodo »Body2Brain®ccm«, preprost, vsakodnevno uporaben način, kako prek telesa skrbimo za dobro čustveno počutje.

Kai Pannen (1961) je študiral slikarstvo in film v Kölnu, od leta 1990 pa dela kot ilustrator in ustvarjalec risank. Knjižne ilustracije predstavljajo težišče njegovega delovanja. Med drugim je ilustriral knjige Kako naj se (ne) prepiramo, Glavo gor!, Le pogum! in Vso srečo!. Kai Pannen živi in ljubi v Hamburgu.