V skladu s spremembami pravil EU o varstvu osebnih podatkov (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR, ZVOP-1) vas vabimo, da se PRIJAVITE OZ. ODDATE SOGLASJE ZA OBVEšČANJE - prejemanje naših obvestil.

   

  Elektronski naslov*:
  Ime in priimek:

   

  V kolikor bi želeli prejemati občasna sporočila tudi na druge načine razen po elektronski pošti, izpolnite še spodnje rubrike (neobvezno):

   

  Ime in priimek:
  Ulica in hišna številka:
  Poštna številka:
  Kraj:
  Telefon:

   

  Da   Želim in dovoljujem, da mi Celjska Mohorjeva družba (Celjska Mohorjeva družba, d. o. o., in Društvo Mohorjeva družba) do preklica oz. odjave na moje posredovane kontaktne podatke pošilja obvestila o prodajni ponudbi (novostih, prodajnih akcijah, ugodnih ponudbah ipd.) in dogodkih (predstavitvah, matinejah in drugih kulturno-izobraževalnih dogodkih, nagradnih igrah, natečajih ipd.).
  Izjavljam, da sem seznanjen z Evidenco o obdelavi in varstvu osebnih podatkov prejemnikov obvestil ter z možnostjo, da to prijavo na obveščanje lahko kadar koli prekličem na e-naslovu obvestila@celjska-mohorjeva.si ali na uradno objavljenih telefonskih številkah in poštnem naslovu Celjske Mohorjeve družbe.