Vaša košarica je trenutno prazna.

Nazaj v trgovino

Dragi bralci!

Veseli bomo vašega naročila. Naročene knjige s priloženim računom boste prejeli po povzetju po pošti (ali s kurirsko službo) praviloma v roku 3 delovnih dni, najkasneje pa v 5 delovnih dneh od oddaje naročila (velja za prejemnike v Sloveniji).

Stroški poštnine se zaračunajo po ceniku Pošte. Ob naročilu knjig v vrednosti nad 35,00 EUR plača poštnino knjigarna (za Slovenijo). Pri naročilu za tujino je obvezen vpis elektronskega naslova.

Pogodba o nakupu (naročilu) se hrani v finančni službi Celjske Mohorjeve družbe, d. o. o., na Prešernovi ulici 23 v Celju in jo kupec prejme skupaj z računom ob dobavi blaga.

V skladu s 43. č členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. list RS, št. 98/04 u.p.b.) ima kupec pravico do odstopa od pogodbe tako, da v roku 15 dni od prejema blaga pisno odpove nakup. Kupec je dolžan ob odpovedi vrniti poslano blago na lastne stroške.

V akcijskih ponudbah članske cene ne veljajo! V skladu z Zakonom o enotni ceni knjige (ZECK) velja redna cena knjige v obdobju prvih šestih mesecev od dneva začetka prodaje (popusti niso dovoljeni).

Pridružujemo si pravico do spremembe cen, tehničnih in vsebinskih podatkov, ki bi bili zaradi tehničnih ali drugih napak ter v primeru višje sile in drugačnih pogojev na spletnih straneh napačno navedeni.