Dragi bralci!

Veseli bomo vašega spletnega naročila. Naročene knjige s priloženim računom boste prejeli po povzetju po pošti (ali s kurirsko službo) praviloma v roku 3 delovnih dni, najkasneje pa v 5 delovnih dneh od oddaje naročila (velja za prejemnike v Sloveniji).

Izkoristite ugodnosti članskega popusta!

Stroški poštnine in storitve odkupnine se zaračunajo po ceniku Pošte. Ob naročilu knjig v vrednosti nad 35,00 EUR plača poštnino knjigarna (za Slovenijo). Pri pošiljanju knjig v tujino (izven Slovenije) je obvezen vpis elektronskega naslova, na katerega vam bomo ob naročilu poslali nov predračun z izračunom poštnine.

Pogodba o nakupu (naročilu) se hrani v finančni službi Celjske Mohorjeve družbe, d. o. o., na Prešernovi ulici 23 v Celju in jo kupec prejme skupaj z računom ob dobavi blaga.

V skladu s 43. č členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. list RS, št. 98/04 u.p.b.) ima kupec pravico do odstopa od pogodbe tako, da v roku 15 dni od prejema blaga pisno odpove nakup. Kupec je dolžan ob odpovedi vrniti poslano blago na lastne stroške.

V akcijskih ponudbah članske cene ne veljajo, popusti se med seboj ne seštevajo.

Pridružujemo si pravico do spremembe cen, tehničnih in vsebinskih podatkov, ki bi bili zaradi tehničnih ali drugih napak ter v primeru višje sile in drugačnih pogojev na spletnih straneh napačno navedeni.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 03 490 14 20 ali elektronski pošti knjigarna-ce@celjska-mohorjeva.si!

Želimo vam prijetno branje!

MOHORJEV KNJIŽNI KLUB

Članski popust za člane Mohorjevega knjižnega kluba: 10 % popusta na knjige Celjske Mohorjeve družbe!

Član Mohorjevega knjižnega kluba (v nadaljevanju: Klub) postanete tako, da pri nas ali pri naših poverjenikih naročite Redno zbirko za prihodnje leto. Redna zbirka vsako leto izide v mesecu novembru. V škatli Redne zbirke je tudi članska izkaznica z vašo člansko številko, ki jo aktivirate s klikom na spodnji gumb ali nas kontaktirate po telefonu na 03 426 48 00.

Članstvo v Mohorjevem knjižnem klubu prinaša 10-odstotni popust na knjižne izdaje Celjske Mohorjeve družbe, skladno s pravili Mohorjevega knjižnega kluba (v skladu z Zakonom o enotni ceni knjige (ZECK) popust ne velja prvih šest mesecev od izida oziroma od začetka prodaje posamezne knjige).