Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

VADNICA SUPERMOČI

Isern Susanna 

Prevod: Veronika Rot
Ilustracije: Rocio Bonilla
Strani: 44 + nalepke
Format: 210 mm x 267 mm
Vezava: Mehka vezava
Leto izdaje: 2019
ISBN 978-961-278-469-0
12,50 € Daj v košarico

Ustvarjalni zvezek supermoči

Mogoče ti kakšna stvar ne gre tako zelo dobro od rok, toda z malce vaje se prav vsak lahko izboljša! V prikupno iskrivi vadnici junaki Velike knjige supermoči vrstnikom razkrivajo vsak svojo skrivnost. Z različnimi izzivi, vajami in predlogi jih igrivo usmerjajo k razvijanju novih in novih darov.

Vsak od nas ima kak poseben dar, zaradi katerega je izjemen in edinstven. Seveda je najprej pomembno, da se tega daru vsak zave, saj ga tako lahko bolje razvija in deli z drugimi. Pomembno pa je tudi, da je odprt tudi za nove veščine in spretnosti. K temu vabi ustvarjalna vadnica, primerna za vsakogar, ki še ne premore vseh supermoči, bi si pa z veseljem še kakšno pridobil!

O avtoricah

Susanna Isern je pisateljica, psihologinja in mama treh otrok. Prvo slikanico je izdala spomladi 2011. Od takrat je objavila že več kot trideset otroških knjig. Njena dela berejo v španščini, katalonščini, galicijščini, baskovščini, angleščini, francoščini, nemščini, italijanščini, poljščini, romunščini, arabščini, kitajščini, korejščini in slovenščini, zapisana pa so tudi v brajici. V Združenih državah Amerike je že dvakrat prejela prestižno nagrado Moonbeam Children’s Book Awards. Svojo strast do pisanja uspešno prepleta s psihologijo. Vodi izobraževalni center Aula Dédalo Santander in je profesorica psihologije učenja na Evropski univerzi Atlántico v Santanderju. Slovenske bralce je navdušila s slikanicama Saj to ni džungla in Velika knjiga supermoči.

Rocio Bonilla je na Univerzi v Barceloni diplomirala iz likovne umetnosti ter opravila strokovni izpit iz pedagogike, pri Ignasiju Blanchu in Rogerju Olmosu pa je zaključila specialistični študij ilustracije. Na začetku svoje poklicne poti se je preizkušala v različnih umetniških zvrsteh ter se kar dvanajst let ukvarjala z oglaševanjem, barvice pa so medtem čakale v kotu. Od leta 2010 se posveča ilustraciji in stenskim poslikavam. Njene ilustracije krasijo revije, otroške plakate, ilustrirala pa je tudi že več kot trideset slikanic, izdanih pri različnih založbah. Nekaj knjig za otroke je tudi napisala. Za slikanice Čuden ptič, Najvišja gora knjig na svetu, Maks in superjunaki in Kakšne barve je poljubček? – vse so izšle tudi v slovenskem prevodu pri Celjski Mohorjevi družbi – je leta 2015 prejela nagrado španskega Ministrstva za izobraževanje za najboljše knjige, objavljene tistega leta. Njena dela so prevedena v številne jezike, tudi v slovenščino.