Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

KAKŠNE BARVE JE POLJUBČEK?

Bonilla Rocio 

Prevod: Veronika Rot
Ilustracije: Rocio Bonilla
Strani: 38
Format: 290 mm × 210 mm
Vezava: Trda vezava
Leto izdaje: 2017
ISBN 978-961-278-313-6
19,50 €

Članska cena: 17,55 € Daj v košarico

Narišimo … poljubček!

Minimonika rada dirja s kolesom, rada posluša pravljice, rada ima jagodne kolačke, … najraje od vsega pa riše! S svojimi barvicami lahko nariše na milijone živopisanih reči: rdeče pikapolonice, modro nebo, rumene banane … Še nikoli pa ni narisala poljubčka. Le kakšne barve bi lahko bil poljubček?

Dekličina zadrega sploh ni majhna. Skupaj z njo se od strani do strani sprehajamo od barve do barve, od čustva do čustva. Cel kup stvari ima Minimoni strašansko rada, a cel kup jih tudi ne mara. Ob nekaterih
jo kar zmrazi, od drugih pa na vrat na nos zbeži. Domiselna slikanica nas s preprostimi prijemi vabi, da z malo, zvedavo deklico tudi mi objamemo življenje – v vseh barvah in odtenkih!


O avtorici

Katalonska slikarka Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) je diplomirala na Akademiji likovnih umetnosti. Deset let je delala na področju oglaševanja, nato pa se je lotila projekta stenskih poslikav »Nekoč v davnih časih«.
Ilustratorsko pot je začela s svojo prvo samostojno slikanico Čuden ptič, izdano pri založbi Bromera. Tej sta sledili še Najvišja gora knjig na svetu in Kakšne barve je poljubček? Slikanice Rocio Bonilla letos pri Celjski Mohorjevi družbi z veseljem predstavljamo tudi slovenskim bralcem!