Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

Redna zbirka 2021

V prednaročilu

več avtorjev 

Zbirka: REDNA ZBIRKA
Leto izdaje: 2020

49,00 €

69,00 € Daj v košarico

REDNA ZBIRKA 2021 (izide novembra 2020)

 

MOHORJEV KOLEDAR 2021
Tradicionalni, že 163. koledar najstarejše slovenske založbe, s kalendarijskimi podatki in pestrimi prispevki avtorjev z različnih področij našega življenja po tematskih sklopih.

Giovannino Guareschi: DON CAMILLO IN PEPPONE 8 (Slovenske večernice 170)
Zadnjih 49 zgodb o duhovniku don Camillu in partijskem funkcionarju Pepponeju, nabitih s humorjem, ki v vsakem času brezkompromisno držijo ogledalo sodobni družbi.

Julien Ries: K IZVIROM VERSTEV
Slikovna monografija je izčrpno in celovito delo za širše bralce o izvorih človeške religiozne narave. Študija zgodovinarja religij in kardinala Juliena Riesa (1920–2013) odkriva prisotnost religioznega smisla v človeštvu že od prvega pojavljanja na Zemlji in kaže, da je notranja verska struktura pravzaprav bistvena značilnost človeka: homo religiosus.

Vinko Vasle: ARHIVAR
Kriminalni roman, v katerem se zgodba dramaturško prepričljivo stopnjuje kot v napetem filmu. Domnevna skrivnostna smrt edine priče umora nam razkrije družinsko tragedijo, preiskovanje primera smrti višjega arhivarja pa zločine iz časa po drugi svetovni vojni, ki so zavrteli kolesje usode mnogih ljudi.

Tončka Stanonik: ČASARNICA PRI GOSPE AŽBETI
Slikanica z očarljivo, realistično, a hkrati tenkočutno pripovedjo o dragocenosti časa in krhkosti zdravja, o hvaležnosti in razdajanju, iz katerih se rodi neuničljiva ljubezen.

Komplet petih knjig po prednaročniški ceni: 49 EUR, redna cena: 69 EUR. 
(Skupna vrednost posameznih knjig iz zbirke je 124 EUR.)

Mohorjev koledar po prednaročniški ceni: 18 EUR, redna cena: 20 EUR.