Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

Šmarnično branje 2019

 Šmarnice za otroke

Berta Golob: MISIJONAR OB NILU

Šmarnice za otroke Misijonar ob Nilu so posvečene spoznavanju življenja misijonarja Ignacija Knobleharja, saj bomo v letu 2019 obhajali dvestoletnico njegovega rojstva. Še posebej bo leto obarvano misijonsko tudi z izrednim misijonskim mesecem, ki ga je napovedal papež Frančišek. Želimo si, da bi misijonarjevo pričevanje otroke spodbudilo k delu za misijone, zaupanju v Marijino priprošnjo in pogumu za življenje iz vere. Otroci vsak dan prejmejo kartico z miselnimi izzivi
108 strani, 8,50 EUR.

Naročilo ...Primer kartic:

   

 

Navodilo za igro: 

Povleci kartico iz škatlice in si podobo 10 sekund natančno ogleduj. Nato jo obrni in odgovori na vsa vprašanja. Odgovore zapiši na list papirja. Vsi odgovori se skrivajo na sliki, za vsakega pravilnega dobiš 1 točko. Pravilnost odgovorov lahko preveri tudi soigralec. Pravila lahko prilagodiš glede na to, ali se igraš sam, v paru ali skupini. Cilj igre je natančno opazovati sliko in pridobiti čim več točk.

 

 

 

Šmarnice za odrasle
Gregor Čušin: MOJ MALI BESEDNJAK OD Ž DO A

 

Šmarnice za odrasle Moj mali besednjak od Ž do A nas s pronicljivimi razmisleki ob pojmih od Ž do A vodijo k spraševanju o življenju kristjana sredi sodobnega sveta. Smo pri tem pogumni? Ali raje poniknemo sredi množice, sledeč čredi, ki ne prepozna več, kje je srčika čudeža življenja? Kje se spotikamo in kam stremimo? Da bi le »živeli svoje življenje od Ž do A, kot drevo, ki mu listje ne ovene, ker ima korenine v nebesih, krošnjo pa še na zemlji«!

 100 strani, 8,50 EUR

 Naročilo ...

 

 Šmarnice za odrasle
Lojze Kozar ml.: PANONSKI CVETOVI ZA MARIJO

Šmarnice za odrasle Panonski cvetovi za Marijo so nastale ob stoletnici združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom. Zgodbe so lep oris vernosti Slovencev v Prekmurju skozi različna zgodovinska obdobja. Predstavljene so vidnejše osebnosti s kulturnega in verskega področja, ki so zaznamovale vzhodni del slovenskega narodnega ozemlja.

76 strani, 8,50 EUR

Naročilo ...