Naročila

Dragi bralci!

Veseli bomo vašega spletnega naročila. Naročene knjige s priloženim računom boste prejeli po povzetju po pošti (ali s kurirsko službo) praviloma v roku 3 delovnih dni, najkasneje pa v 5 delovnih dneh od oddaje naročila (velja za prejemnike v Sloveniji).


Izkoristite ugodnosti članskega popusta!

Stroški poštnine (za Slovenijo) znašajo 3,14 EUR (do 2 kg). Ob naročilu knjig v vrednosti nad 25,00 EUR plača poštnino knjigarna (za Slovenijo). Pri naročilu za tujino je obvezen vpis elektronskega naslova.Pogodba o nakupu (naročilu) se hrani v finančni službi Celjske Mohorjeve družbe, d. o. o., na Prešernovi ulici 23 v Celju in jo kupec prejme skupaj z računom ob dobavi blaga.V skladu s 43. č členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. list RS, št. 98/04 u.p.b.) ima kupec pravico do odstopa od pogodbe tako, da v roku 15 dni od prejema blaga pisno odpove nakup. Kupec je dolžan ob odpovedi vrniti poslano blago na lastne stroške.V akcijskih ponudbah članske cene ne veljajo, popusti se med seboj ne seštevajo.

V skladu z Zakonom o enotni ceni knjige (ZECK) velja redna cena knjige za vse končne kupce v obdobju prvih šestih mesecev od dneva začetka prodaje (članski ali količinski popusti niso dovoljeni).Pridružujemo si pravico do spremembe cen, tehničnih in vsebinskih podatkov, ki bi bili zaradi tehničnih ali drugih napak ter v primeru višje sile in drugačnih pogojev na spletnih straneh napačno navedeni. 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 03 490 14 20 ali elektronski pošti knjigarna-ce@celjska-mohorjeva.si!

Želimo vam prijetno branje!