Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

MOLITVE

Ilustriran molitvenik

 

Ilustracije: Éric Puybaret
Strani: 32
Format: 225 mm × 310 mm
Vezava: Trda vezava
Leto izdaje: 2017
ISBN 978-961-278-347-1
19,50 €

Članska cena: 17,55 € Daj v košarico

Ilustriran molitvenik

V molitveniku neobičajnega formata so zbrane velike cerkvene molitve in molitve svetnikov, pospremljene z nagovarjajočimi ilustracijami sodobnega francoskega slikarja Érica Puybareta. Umetniško dovršene ilustracije velikega formata nas vabijo h kontemplaciji vsakdanjega življenja v molitvi.

Očenaš, zdravamarija, apostolska vera, jutranja molitev, molitev k Svetemu Duhu, magnificat, molitev za mir, molitev prepustitve, molitev k svetemu Jožefu, večerna molitev … Prav poseben sodobni molitvenik je primeren za molitveno vzgojo v družini, pa tudi kot spodbuda za osebno meditacijo. Poleg vsakdanjih molitev prinaša nekaj manj znanih molitev velikanov vére. Vabi nas, naj v življenju vzdržujemo stik z Bogom in v njem vselej prepoznavamo zanesljivo in dobrohotno oporo.

Čudovito ilustrirana knjiga velikega formata je primerno darilo ob številnih priložnostih: poroki, krstu, prvem obhajilu, birmi in osebnem prazniku!


O ilustratorju

Éric Puybaret (1976) se je že med študijem na likovni akademiji v Parizu specializiral za književno ilustracijo.
Leta 1999 je bil med nagrajenci na sejmu otroških knjig v Bologni. Istega leta je izdal svojo prvo slikanico Au pays de l’alphabet [V deželi abecede]. Doslej je pri različnih francoskih založbah ilustriral več kot dvajset knjig, kot slikar sodeluje tudi z raznimi mladinskimi revijami. Njegove umetniško dovršene ilustracije so očarljive, tople, mehke, poetične, sporočilne, v tej knjigi tudi evangeljsko oznanjevalne.