Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

SPOZNAVAM SVETOPISEMSKE JUNAKE

Delovni zvezek

Malaussène Jade 

Prevod: Tadeja Petrovčič Jerina
Ilustracije: Charlotte Roederer
Strani: 16 + nalepke
Format: 190 mm x 260 mm
Vezava: Mehka vezava
Leto izdaje: 2018
ISBN 978-961-278-380-8
5,90 €

Članska cena: 5,31 € Daj v košarico

Veliki junaki Svetega pisma

Že najmlajši otroci se radi zgledujejo po junakih. Delovni zvezek jim v preprostih potezah predstavi zanimivejše junake stare in nove zaveze. Ob tem, ko bodo besedila z vrzelmi dopolnjevali z nalepkami, barvali ali izrisovali sličice, iskali razlike med njimi, bodo spoznavali junaške zgodbe zaupanja v Boga.

Poznavanje svetopisemskega izročila ni le del naše vere, ampak soustvarja tudi kulturno okolje, v katerem živimo. V delovnem zvezku so predstavljene nekatere od bolj znanih svetopisemskih zgodb in njihovi junaki: Adam in Eva, Noe, Abraham, Mojzes, David in Goljat, seveda tudi Marija, Jezus in ob njem mali nadobudneži – junaki prihodnosti!

Avtorici

Jade Malaussène je sodelavka francoske katoliške revije za otroke Filotéo. Poleg delovnega zvezka o svetopisemskih junakih je za založbo pripravila še enega o sveti maši.

Charlotte Roederer kot ilustratorka sodeluje s številnimi uglednimi francoskimi založbami, ustvarja tudi plakate, grafike in otroške igre. Otroštvo je njen najljubši svet, v katerega se z veseljem vrača ob ustvarjanju knjig za otroke.