Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

SODELUJEM PRI SVETI MAŠI

Delovni zvezek

Malaussène Jade 

Prevod: Tadeja Petrovčič Jerina
Ilustracije: Marie Paruit
Strani: 16 + nalepke
Format: 190 mm x 260 mm
Vezava: Mehka vezava
Leto izdaje: 2018
ISBN 978-961-278-374-7
5,90 €

Članska cena: 5,31 € Daj v košarico

Tudi najmlajši so povabljeni k Jezusovi gostiji!

Delovni zvezek vabi otroka k dejavnemu sodelovanju pri sveti maši. Besedila z vrzelmi bo dopolnjeval z nalepkami, sličice bo bodisi ustvaril s povezovanjem od pike do pike bodisi jih narisal, pobarval, iskal razlike med njimi … Ob vsem tem bo maše kar prehitro konec!

Včasih starši oklevajo, ali naj k maši vzamejo tudi najmlajše družinske člane. Otroci namreč pogosto ne razumejo, kaj se med mašo dogaja. In ker dogajanju ne sledijo, se med mašo – dolgočasijo. Kaj je maša, katera besedila prebirajo bralci in duhovnik, česa se med evharistično daritvijo spominjamo in k čemu smo poklicani po sklepnem blagoslovu … vse to otroci v drobni knjižici izvejo na privlačen način. Morda se bo reševanje nalog razvilo v zanimiv pogovor s starši, starimi starši ali vzgojitelji.

Avtorici

Jade Malaussène je sodelavka francoske katoliške revije za otroke Filotéo. Poleg delovnega zvezka o sveti maši je za založbo pripravila še enega o svetopisemskih junakih.

Marie Paruit je uveljavljena francoska otroška ilustratorka. Sodeluje tudi pri pripravi delovnih zvezkov francoske katoliške revije za otroke Filotéo za versko vzgojo najmlajših.