Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

ČUDEN PTIČ

Bonilla Rocio 

Prevod: Veronika Rot
Ilustracije: Rocio Bonilla
Strani: 32
Format: 190 mm x 260 mm
Vezava: Trda vezava
Leto izdaje: 2017
ISBN 978-961-278-327-3
19,50 €

Članska cena: 17,55 € Daj v košarico

Ne ptič ne miš!

Bernard je bister in zvedav deček, ki ga je močno vznemirila pripomba gospe Janež, sosede iz tretjega nadstropja, kakšen čuden ptič da je.

Le kaj je mislila s tem? Je mar podoben ptiču? Ali 
lahko leti? Kakor koli že, Bernard je trdno odločen, da bo uganki prišel do dna! Mladi bralci pa bodo gotovo z zanimanjem spremljali njegove najrazličnejše pristope, kako se bo tega lotil, in kaj vse bo spotoma odkril. In, kdo ve, nemara bo domiselno zasnovana slikanica spodbudila zanimanje – če že ne za ornitologijo ali lingvistiko, pa za likovno ustvarjanje in modeliranje …

O avtorici

Katalonska slikarka Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) je diplomirala na Akademiji likovnih umetnosti. Deset let je delala na področju oglaševanja, nato pa se je lotila projekta stenskih poslikav »Nekoč v davnih časih«. Čuden ptič je njena prva samostojna slikanica, s katero je začela ilustratorsko pot. Tej sta sledili Najvišja gora knjig na svetu in Kakšne barve je poljubček? Pri Celjski Mohorjevi je izšla tudi slikanica Prikazni ne potrkajo na vrata, za katero je ilustracije pripravila na besedilo Eulàlie Canal.