Najbolj prodajane
Zadnji izvodi

BRATEC IN SESTRICA

Bonilla Rocio 

Prevod: Veronika Rot
Ilustracije: Rocio Bonilla
Strani: 40
Format: 240 mm × 265 mm
Vezava: Trda vezava
Leto izdaje: 2019
240 mm × 265 mm
19,50 €

Članska cena: 17,55 € Daj v košarico

Knjiga o bratcih in sestricah – za sestrice in bratce

Prikupno in več kot nazorno ilustrirana slikanica o tem, kakšno pestro paleto odnosov predstavlja razmerje med sorojenci, ki ga označujemo z izrazoma bratska in sestrska ljubezen.

Tudi tokrat se je avtorici – sestri in mamici – Rocio Bonilla posrečil podvig, da nas s slikanico povabi k pogovoru o nadvse aktualni temi medsebojnih odnosov v družini. In to prav res z različnih perspektiv!

O avtorici
Katalonska slikarka Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) je diplomirala na Akademiji likovnih umetnosti. Deset let je delala na področju oglaševanja, nato pa se je lotila projekta stenskih poslikav Nekoč v davnih časih. Da bi s svojimi ilustracijami dosegla širšo publiko, je kot ilustratorka krenila na pot založništva. Njena prva samostojna slikanica je bil Čuden ptič. Tej sta sledili Najvišja gora knjig na svetu in Kakšne barve je poljubček? V sodelovanju z različnimi avtorji je med drugimi ustvarila slikanice Prikazni ne potrkajo na vrata, Maks in superjunaki, Saj to ni džungla in Velika knjiga supermoči, ki so v slovenskem prevodu vse izšle pri Celjski Mohorjevi.